Sådan monteres piedestal pladser på gulvet i en v-formet skrog aluminium båd


Sådan monteres piedestal pladser på gulvet i en v-formet skrog aluminium båd


Piedestal sæder monteret i din aluminium fiskekutter gøre trolling for fisk på en doven eftermiddag langt mere komfortabel end at sidde på de hårde metalliske bænk pladser. Desuden, giver de dig en bedre siddeplads når det er tid til at trække i at trofæet fisk. På grund af en aluminium båd V-formede skrog er det nødvendigt at bygge et dæk for at forankre pladser til.

Instruktioner

1 skær arket krydsfiner med puslespil størrelse nødvendige til at passe i din aluminium båd. Dette ark bruges til straddle "V" form af skroget, giver en flad overflade at montere piedestal pladser. Ideelt set bør arket krydsfiner hvile mod hull ca 18 til 24 inches fra toppen af lønning. Da hver båd er formet lidt anderledes, vil du nødt til at måle for cut specielt til din båd.

2 klip 2 x 4 tommer tømmer til bredden af arket krydsfiner. Hvis du har en krydsfiner plade, der er 4 fod brede af 4 fod lang, er det bedst at have tre stykker af tømmer til støtte for sal. En støtte placeret på hver side og en anden i midten.

3 klip 2 x 4 tommer tømmer til at matche vinklen af skroget hvor du vil installere dækket. Dette vil tillade dæk til at lægge flush mod aluminium inde skrog af båden. Det vil også holde dig fra droppe noget nedenunder dæk.

4 Vedlæg 2-ved-4-tommer tømmer til bunden af bestyrelsen ved at sænke træskruer gennem toppen af krydsfiner og til tømmer med en elektrisk boremaskine. Ikke køre skruer gennem skrog af båden.

5 læg bunden af piedestal plads i centrum af dæk du har bygget og Markér placeringen af huller du bliver nødt til at bore ved hjælp af en blyant.

6 bore ud af hullerne, du har markeret ved hjælp af en boremaskine og et borehoved, der svarer til størrelsen af boltene følger med piedestal sæde.

7 sikre piedestal sæde til dækket ved hjælp af møtrikker og bolte, stramning dem sikkert på plads. Med sæde og dæk konstrueres, skal du placere dækket ind i båden. Du kan mode yderligere piedestal pladser til din aluminium båd på samme måde.