Hvordan at tage sig af Coleus planter
Coleus løv giver så meget farve til haven som for en blomstrende plante, men det kræver ikke solen til at sætte på et show. Bladene har detalje i nuancer af grøn, rød, gul og pink. Den frodige løv vækst fortsætter hele sommeren og i efteråret. Udendørs-vokset coleus er typisk behandlet som en årlig da vintertemperaturer dræbe anlægget. Coleus dyrket i Potter overlever vinteren kold, hvis det har bragt indendørs til at beskytte det fra lave temperaturer.

Instruktioner

1 plante coleus i veldrænet senge. De fleste sorter foretrækker fuld til delvis skygge, men nogle vokse godt i fuld sol. Kontrollere plante tag for solen krav, før du planter.

2 vand coleus planter hver tre til fem dage, eller når den øverste tomme af jord i sengen eller pot føles fugtig. Give ca 1 tommer vand eller nok til grundigt fugtes jorden i hele zonen roden af planten.

3 knivspids fra spidsen af hver voksende stængel når coleus planter når 8 inches høj. Fjerne op til 1/2 tommer fra spidsen af hver stilk til at hjælpe, tilskynde busket, fuld vækst.

4 befrugte planter hver måned fra juni til August med en opløselig afbalanceret gødning. Anvend gødning på halvdelen af satsen, der er angivet på etiketten gødning eller på omkring 1/2 tsk pr. gallon af vand til almen brug gødning typer.

5 afskåret blomsterstilke, der danner i midsommer. Coleus blomster er ligegyldige og så anlægget til at blomstre resultater i mindre løv og tidlige dieback i sensommeren.

6 Bring potteplanter indendørs inden den første falder frost. Overvintre planter i et smukt oplyste indendørs sted indtil foråret frost fare passerer. Planter kræver kun lejlighedsvis vanding og ingen befrugtning i vinter.