Hvordan man opbygger en labyrint


Hvordan man opbygger en labyrint


En labyrint er ikke det samme som en labyrint--et puslespil at blive regnet ud. En labyrint er unicursal. Der er én måde i og en vej ud, en symbolsk redskab til overvejer liv. Eksperter på lektioner 4 levende tilstand, en labyrint "er en metafor for rejsen til centrum af dit dybeste selv og tilbage." Der er flere tips til at forenkle opgaven med at opbygge en labyrint, men der er ingen "rigtige måde" at udrette det. Så længe det er funktionel, kan mange metoder eller mønstre bruges til at bygge en labyrint.

Instruktioner

1 Vælg hvilken stil af labyrint du vil replikere. To af de mest almindelige stilarter er Classic-7 og Chartres. Designe en oprindelige labyrint, hvis du foretrækker det, men husk, at brugere af labyrinten skal kunne gå ind til centrum og tilbage ud uden forvirring eller kører i andre mediterende. Afsnittet ressourcer i denne artikel for mere information om labyrint mønstre.

2 Vælg et websted, der er flad og stor nok til at rumme størrelsen af labyrint du ønsker at opbygge. Rydde området af ukrudt, sten og andet snavs.

3 lå en haveslange eller streng på webstedet ryddet og oprette labyrint mønster efter eget valg. Justere slangen, indtil labyrinten er præcis som du ønsker.

4 tegn et indtryk omkring slangen med den skarpe ende af en hakke eller stick. Fjern slangen uden at forstyrre den disposition, du bare trak.

5 læg stenene langs kontur til at oprette permanente gangbroer til din labyrint. Alternativt, plante kompakt, lavtvoksende planter som krybende timian langs den vektoriserede mønster for at gøre en levende mønster. Fylde gangbroer med fint grus, bark mulch eller sand til at fremhæve stierne.