Hvordan man laver en kommode skuffen dias


Hvordan man laver en kommode skuffen dias


Mens der er mange skuffe dias tilgængelige kommercielt, kan du lave dine egne til din næste træbearbejdning projekt. Træ skuffe slides er slidstærk og let at vedligeholde. De har også en mere solid føler end mange moderne stilarter, der er lavet med komponenter af plast. Træ skuffe dias er monteret på indvendigt sider af skuffen åbning i møbler stykke. De er designet til at glide ind i åbningerne på siderne af skuffen. Vælg en kvalitet hårdttræ som ahorn, for dine dias til en langvarig resultat.

Instruktioner

1 måle længden af siden af kommode skuffen ved hjælp af et målebånd. Dette er den længde påkrævet for skuffe dias.

2 Placer 1-by-1-by-96-inch bestyrelsen på et arbejdsoverflade. Markere måling fra første trin på brættet ved hjælp af en blyant.

3 mitre stilling 1-by-1-by-96-inch bestyrelsen fladt på bordet så. Skub det over, således at klingen er på den udvendige kant af varemærket blyant. Træk saven gennem træ og tilbage til at fuldføre snittet. Markere og klippe et andet længde af bestyrelsen til at gøre en anden skuffe dias. Skær så mange par bestyrelser som er nødvendig for dit træbearbejdning projekt.

4 måle bredde og dybde af slots i siderne af skuffen bruger en stål lineal. Disse er de dimensioner, der kræves for at skuffe dias.

5 Juster bordet så hegnet til at skære slots til dybden af slots fra skuffe dias bestyrelser. Bruge en stål lineal præcist justere hegnet. Hæve klinge i saven til at skære igennem tykkelsen af brædderne.

6 lægge bestyrelser, en ad gangen, fladt på bordet af saven. Skubbe en side flush mod hegnet og køre bestyrelser gennem saven til at skære dem til dybden af slots.

7 Gentag trin fem og seks til at skære brædderne til bredden af slots i skuffen dias bestyrelser. Sand cut skuffe dias boards med en bøde-grus slibning pad, indtil alle siderne er glatte.

8 bor tre jævnt fordelte en ottendedel tomme huller gennem siden af de dias, der er lig med bredden af slots i skufferne. Brug en boremaskine og en en ottendedel tomme borehoved. Disse er monteringshullerne til skuffe slots. Sand omkring hver enkelt hul for at sikre, det er helt glat.