Hjemmelavet gangbro
En gangbro er en lille bro, normalt bygget af træ, der er designet til at være stor nok for folk til at gå over. På grund af dens simpelt design er gangbro ikke normalt stand til at modstå tunge belastninger. Du kan bygge en gangbro i din værftet og ændrer hele dynamikken i din landskabsarkitektoniske ordning. Medmindre du har en stenkiste eller andre depression, du har brug for at spænde, en lille, vil jordoverfladen gangbro give dig det udseende, du ønsker samtidig bevare en følelse af fuldstændig sikkerhed.

Instruktioner

1 grave en rektangulær serie af huller. Gøre et par huller 42 inches fra hinanden. Placer det andet par af huller 15 fødder fra første sæt. Gøre dette sæt 42 inches fra hinanden, og parallelt med først. Grave hvert hul 18 inches lang og 40 inches dyb med din post hul gravemaskine.

2 skovl 6 inches af grus i bunden af hver post hul. Stå en behandlede indlæg på sin ende og sænk det langsomt ind i hvert hul. Tilføj 12 inches af grus omkring stillingen i hvert hul. Hold dit niveau mod hver side af hver post at være sikker på, de er alle helt plumb. Brug din hakke for at blande beton og vand i din trillebør. Fyld hvert hul til toppen med beton.

3 Fastgør en behandlede 2-tommer af 12-tommer af 16-fods bord mellem en post på hvert par. Hæve bunden af bestyrelsen 1/2 tommer væk fra jorden på stillingerne. Brug Phillips bit på din boremaskine til at drive 3 galvaniserede skruer gennem 2 af 12 af 16 og i hver post at sikre bestyrelsen. Knytte andre bestyrelsen mellem de resterende stillinger.

4 lå en behandlede 1-tomme ved 6-tommer behandlede dæk bord på tværs af spændvidde mellem monteret brædderne. Brug 2 skruer på hver side af behandlede dæk bord til at fastgøre den på plads. Dække hele 16-fods span med behandlede dæk bestyrelser. Efterlade et 1/2-inch hul mellem hvert bord for at forhindre, at regnen puddling på din bro pyntede.

5 montere en 2-tomme ved 6-tommer bestyrelsen mellem stolperne parallelt med 2-tommer af 12-tommer af 16-foden bestyrelser. Løfte dette board, således at den øverste kant af det er 3 inches under toppen af stillinger. Montere de resterende Håndliste bestyrelsen på anden siden at fuldføre din ornamentale bridge.