Hvordan til at trække en RAV4


Hvordan til at trække en RAV4


Toyota RAV4 skal blive trukket med alle fire hjul fra jorden, fordi det har en alle hjul drevsystem. Bugsering det med en blår dolly eller blår bar kan potentielt skade den RAV4 transmission og overføre sag. Dette problem er løst med en flatbed trailer designet til at fastgøre et køretøj til dens overflade. Vælg en tow køretøjet, der er klassificeret af fabrikanten til at trække vægt af påhængskøretøjet plus RAV4 for en sikker rejse.

Instruktioner

1 Tilslut traileren til tow køretøjet ved at sænke sin kobling på hitch. Låse kobling med en hitch pin gennem dens håndtag. Fastgør den trailer kæder ved at krydse dem under koblingen og forbinde dem til hitch. Skubbe den trailer elektriske stik til bilens receiver.

2 sænke den trailer ramper. Nogle trailere har ramper, der trækker fra nedenstående trailer, mens andre er fastgjort lodret og sænkes på plads. Fjerne mekanisk sikring enheden og flytte ramper til isætningspositionen.

3 køre RAV4 langsomt på den trailer overflade. Placer køretøjet, så centrum af sin vægt hviler lidt foran midten af den trailer dæk. Positionering køretøjet kan tage lidt trial and error at få vægtfordelingen ideel. Hvis bugsering af RAV4 vil være en fælles begivenhed, er det klogt at markere stedet hvor køretøjet er placeret perfekt.

4 Placer køretøjets transmission i "Park" og anvende parkering pause.

5 Fastgør køretøjet til trailer med skralde stropper. Tilslut en ende af bæltet på rammen af køretøjet og anden enden til den trailer kroge. Bruge skralde til at stramme stropper stramt. Én strop på hvert hjørne af køretøjet sikrer det sikkerheden. Slutresultatet bør være, at RAV4 er bliver trukket nedad, således at suspension komprimerer lidt.

6 skub den trailer ramper tilbage i deres førerpladsen og låse dem på plads med en cottar pin.