Sådan installeres en bil Amp i en Prius


Sådan installeres en bil Amp i en Prius


Toyota Prius kommer med en bøde audio system, uanset om du vælger den bestand system eller den valgfri JBL opgraderet system. En ekstra forstærker kommer i spil, når en subwoofer er tilføjet, fordi ingen af de medfølgende Toyota/JBL systemer har en subwoofer som en del af dens komponent system. Installation af en forstærker kan være ganske let, selv, fordi batteriet i Prius er placeret under de bageste sæde. Der er plads i denne plads til en ekstra forstærker og subwoofer, og nærhed til batteriet gør installation og tilslutning enkle.

Instruktioner

1 Placer en ekstern forstærker under den bageste passagersædet, tæt på Prius' batteri så ingen huller skal bores for at wire forstærkeren til batteriet.

2 sikre forstærker i bageste sæde rum med dobbeltklæbende tape eller industrielle-bredde Velcro.

3 delt level højttalerudgang af Prius' JBL amp til den eksterne forstærker indgang. Dette bevarer audio-systemet volumen, fade og balance kontrol. Du har brug for enten en forstærker, der har højttaler niveau indgange, eller du skal konvertere højttaler niveau signaler til preamp niveau signaler.

4 Tilslut den positive bly (+ 12V) fra batteriet til amp og jorden amp til enhver bolt under bagsædet. Både ledninger bør være forholdsvis stor vidde; Følg anbefalingerne i amp's manual.

5 Tilføj en inline 1-amp sikring til linjen 12-volt strøm til forstærkeren. Dette sikrer mod brænde ud og overophedning.