Elektronisk arrangørerne for børn


Elektronisk arrangørerne for børn


Gør din lille én ser længselsfuldt på din smartphone eller PDA? Måske er det tid til at få dem en elektrisk arrangør af deres egne, eller endnu bedre, få dem bruger deres rådighedsbeløb for at købe arrangøren de opretter forbindelse til bedste. Kids arrangører kommer med kalendere, kontakter og spil. Afhængigt af de klokker og fløjter du og dit barn vil gerne på hans eller hendes arrangør, starter de på omkring £6. Arrangørerne er en god måde at hjælpe dem til at tage ansvaret for deres fritidsaktiviteter, hjemmearbejde og projektet stammer og har adgang til alle vigtige telefonnummer i tilfælde af de få adskilt fra en forælder eller værge.

Borger Handheld arrangør

Denne lille håndholdte arrangør kommer med 32KB hukommelse, telefonbog, spil som sne bold fortune fortæller memo skrivning, Verdensur, regnemaskine, tidsplan og kalender. Online rabat sites liste dette så lavt som £5.

Skolastiske elektronisk Organizer

Den skolastiske arrangør er designet for middle school i alderen børn. Sig kommer hos Scholastic børns ordbog med over 30.000 ord, telefonbog, kalender, tidsplan påmindelse, regnemaskine, memo afrivningsblok, alarm og spil som hænge mand og trivia. Der er også adgangskodebeskyttelse til at holde telefonnumre og fortrolige oplysninger sikkert. Prisen for den skolastiske elektroniske arrangør er omkring £13 brugt og lidt mere nyt.

Cyber Gear Blueberry Organizer og telefon

For et minimalistisk barn har blåbær arrangør det allernødvendigste. Det er en arrangør og trådløs telefon med en telefonbog, kalender og e-mail. Telefonen virker kun når basen er sat ind i væggen. Det er ikke en mobiltelefon. Prisen er ca £6.