Hjemmelavet Teen badeværelse spejl


Hjemmelavet Teen badeværelse spejl


Pynte et almindeligt spejl i en teenagers badeværelse ved hjælp af et par Crafte ting og lidt kreativitet. Designe hjemmelavet spejle vil tillade dig at få et boutique-kvalitet kig på en brøkdel af prisen. Tilpas spejl teenagers interesser, hobbyer og yndlingsfarver. Hjemmelavet spejlet vil straks blive et knudepunkt i et kedeligt badeværelse, samt låne interesse og farve til rummet. Start med et almindeligt træ indrammet spejl.

Instruktioner

1 Vælg dekorativt spejl ramme elementer. Samle muslingeskaller og levende hav glas til en strand-tema badeværelse, diamond-inspirerede flade-mørklagte perler til at skabe en glamourøs plads eller træ klemmer til som en eklektisk touch.

2 male almindeligt træ spejl ramme før montering indretning elementer. Vælg en akryl maling farver til at matche den overordnede badeværelse design, såsom turkis eller koral for tropisk-inspirerede plads. Vælge en farve til at afspejle den teen foretrukne nuance. Tillad maling til grundigt tør. Forlade spejl ramme umalet hvis du planlægger at dække hele overfladen med indretning stykker.

3 styrke træ klemmer med en frakke eller to af akrylmaling, hvis du planlægger at bruge dem. Vælg en farve til at koordinere med spejl ramme nuance. Tillad klemmer til grundigt tør.

4 Vedhæft i indretning elementer til rammen med varmt lim. Tænde limpistol og lad det varme op. Klem lim på bagsiden af objektet, som en muslingeskal, flad-backed perle eller tøjklemme. Tryk på objektet på spejl ramme til at oprette en sikker hold. Dække ramme helt med indretning elementer eller space objekter fra hinanden.

5 hænge spejlet over et badeværelse vasken eller forfængelighed tabel.