Hvordan til at isolere rundt om karret
Isolerende omkring badekar forhindrer alt fra kladder til at forme. Mens de fleste isolering er udført under installationen af karret, kan ældre huse mangle i moderne isolering beløb. Mange stater kræver nu R-19 isolering i badeværelse udvendige vægge og R-30 i loftet. Denne højere isolering krav tjener til at holde varm luft i badeværelset mere effektivt, ideelt at gøre det billigere at opvarme rummet. Desuden, nogle husejere også isolerende omkring de indvendige vægge af badekar til at hjælpe karret bevarer sin varme længere. Isolering opgraderinger er bedst gøres under en remodel, fordi de kræver fjernelse af gips og flise.

Instruktioner

Omgivende vægge

1 Bestem den nuværende isolering rating for dit badeværelse vægge ved at gennemgå dit hjem byggeplaner. Hvis dit hjem blev bygget før 1990, antage det kunne bruge en isolering opgradering.

2 Find studs i væggen med en stud finder og markere dem med en blyant.

3 rive drywall lag ved hjælp af en hammer. Sørg for at bære en maske for at forhindre, at indånde støv. Fjerne hele drywall, som det vil blive erstattet.

4 Fjern eventuelle imprægnering såsom backer bestyrelser og tagpap.

5 træk nogen gamle isolering og udfylde rum med nye R-19 rangerede isolering.

6 placere en dampspærre mod væggen og fastgøre den til studs med en korte pistol.

7 dække væggene med en frisk fugt-bevis backer bestyrelse sikret med 4-tommer drywall negle og segl ud de steder, hvor karret møder backer bestyrelsen med en perle af silikone.

Badekar

1 Fjern caulking omkring badekar kanter. Rive flise og gipsvæg.

2 Fjern eventuelle bolte sikre karret på plads med en skruenøgle. Flytte karret, så bagsiden er tilgængelige.

3 spray alle hulrum inde i karret med spray skumisolering. En rating på mindst R-7 anbefales til badekar.

4 skub karret tilbage i position og resecure det til studs.

5 dække rummet mellem studs og karret med en dampspærre at forhindre enhver fugt fra at røre ved træ. Dække væggene med en frisk fugt-bevis backer bestyrelse sikret med 4-tommer drywall negle og segl ud de steder, hvor karret møder backer bestyrelsen med en perle af silikone. Hvis det ønskes, skal du erstatte fliser rundt om badekarret med friske fliser.